Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Van Gaal: Vi nådde inte vårt mål

Manchester United vann med 3-1 mot Bournemouth. Louis van Gaal var nöjd med Uniteds andra halvlek, bortsett från det insläppta målet. Han passar också på att beklaga sig över fansens förväntningar.

  • Om matchen: ”Jag gillade andra halvlek, bara sista minuten gillade jag inte. För det var ett onödigt mål mot oss. David de Gea blir inte vinnare av guldhandsken, det är synd tycker jag, för det var onödigt. Men vi spelade en bra andra halvlek mot en väldigt defensiv motståndare.
  • Om säsongen: ”Vi har inte nått vårt mål, alla vet det. Vi måste kvalificera oss för Champions League, det gjorde vi inte och det måste vi utvärdera. Men vi har FA-cupfinalen kvar och mycket att slåss om.
  • Om Rashford: ”Alla spelare som har tagits ut av förbundskaptenen har stora kvaliteter. Han har redan bevisat att han är en väldigt talangfull spelare.
  • Om framtiden: ”Jag kan inte säga det, det är alltid styrelsen som kan säga det. Jag kan bara säga att jag har ett kontrakt på tre år, jag vill fullfölja det för vi är fortfarande i en övergångsfas. Jag är fortfarande managern.
  • Om fansen: ”Förväntningarna är väldigt höga. Framför allt fansen förväntar sig mycket. Jag tycker att dessa förväntningar är alldeles för höga. Vi är ett lag i en övergångsfas. Det sa jag när jag började här i Manchester United.