Van Gaal: Det är över

Så tycks Louis van Gaals tid som manager för Manchester United vara slut. På lördagskvällen rapporterade pålitliga BBC (och flera andra) att Jose Mourinho nästa vecka kommer att annonseras som ny manager för Manchester United.

När Manchester United idag lämnade London för Manchester ville Van Gaal inte prata med media. Till Sky Sports reporter James Cooper sa Van Gaal emellertid: ”Nej, nej. Det är över.

Det kan tyckas märkligt att rapporterna kommer så snart efter FA-cupfinalen. Det sägs att uppgifterna att Mourinho tar över nästa vecka kommer från Mourinhos läger. Stämmer det så är det onekligen en osmaklig start på portugisens tid som manager för United.

Vi återkommer med mer om managersituationen imorgon. Resten av söndagen (såtillvida inget annonseras från officiellt håll) ägnar vi åt FA-cupfinalen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS