Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 15/16 – vecka 20

I veckans lånekoll kan vi konstatera att Wilson gjort säsongens sista match med hans Brighton och därför kommer en kortare summering av hans insatser där. Ashley Fletcher är dock i full gång och imponerar medan Powell går skadad.

James Wilson, Brighton, spelade hela returmötet mot Sheffield Wednesday. Det började bra för Brighton som tog ledningen efter 20 minuter via en fast situation. Ju längre matchen led, desto mer kom gästerna in i matchen och de kunde till slut kvittera och Brighton var egentligen aldrig riktigt nära till slut och matchen slutade 1-1 (1-3 totalt) och Brighton spelar i The Championship även nästa säsong.

Lånet får ändå sägas vara en aning misslyckat. På 27 matcher (11 från start) blev det fem mål och två assist. Wilson hade svårt att ta en ordinarie plats i laget och var ofta småskadad. Wilson är en stor talang, men frågan är om inte skadorna kommer hindra honom från att ta en plats i United.

Ashley Fletcher, Barnsley, stod för ett mål och en assist när Barnsley yog sig vidare till playoff-final efter 3-1 seger borta mot Walsall, och sammanlagt 6-1. Fletcher spelade 70 minuter innan han blev utbytt.

Nick Powell, Hull, är fortsatt skadad.