Mirror: Zlatan Ibrahimovic blir Mourinhos första nyförvärv

Vi väntar fortfarande på att Manchester United ska annonsera att Louis van Gaal har fått sparken. Det har tagit längre tid än vi trodde men av allt att döma är det bara en tidsfråga tills det officiella beskedet kommer. Det förefaller också vara klart att Jose Mourinho tar över och tidningarna har redan halvt lämnat Van Gaal bakom sig.

Mirrors David McDonnell går ut hårt och rapporterar att Zlatan Ibrahimovic ser ut att bli Mourinhos första nyförvärv. Den svenska anfallaren sägs vara överens om ett kontrakt på ett år med ett optionsår. Affären sägs kunna annonseras inom 48 timmar.

Den holländska tidningen De Telegraaf rapporterar också att Zlatan kommer att gå till United. Tidningen menar också att det finns planer på att Zlatan ska bli assisterande tränare i United då han avslutar spelarkarriären. Zlatans agent Mino Raiola är holländare, varför en rimlig gissning är att Raiola är tidningens källa.

Nu väntar vi på att United ska annonsera att Van Gaal har fått sparken. Sedan följer vi upp det och efter det ska vi ta en ordentlig titt på vad tidningarna tror att Mourinho ska hitta på.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS