Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho och United i samtal

Idag möts Manchester Uniteds vice verkställande ordförande Ed Woodward och José Mourinhos agent Jorge Mendes i London. Detta för att komma överens om det kontrakt som Mourinho ska skriva på för att bli manager för Manchester United.

Förhoppningen är att avtalet ska vara klart imorgon kväll, menar Guardian, men det kan dröja till senare i veckan. BBC skriver att det skulle förvåna om det blir klart idag men det borde ske den här veckan.

United och Mourinho sägs redan vara överens om längden – tre år – på kontraktet och lönen. Det är alltså bara det finstilta som ska kompletteras.

Guardian säger också att Ryan Giggs har erbjudits en roll i Mourinhos tränarstab. Men det är oklart exakt vilken roll det blir och Giggs framtid i klubben är fortfarande osäker.