Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rashford landslagsdebuterar på fredag

Kommer Marcus Rashford få chansen att spela EM med England? Kanske, men han har bara två dagars träning och en match på sig att bevisa för förbundskapten Roy Hodgson att han ska få följa med till Frankrike.

Kommer Rashford att göra debut i landslaget när England möter Australien på fredag? ”Vi skulle hoppas så, ja,” säger Hodgson.

Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig av honom. Glöm inte att Rashford hade lite otur för tiden vi får med honom är väldigt kort. Det kommer att vara [träningen på] onsdag, torsdag, fredagens match och sedan måste vi fatta ett beslut om de 23 spelarna.

Det är ingen tvekan om att jag fattade det rätta beslutet som tog med honom i den här större gruppen för grabben har enorm talang. Ni vet från min historia att jag inte är rädd att ge unga spelare chansen.

Hodgson påpekar att konkurrensen på topp är stor men han utesluter ingenting.

Läs mer på Guardian.