Tuanzebe in, Borthwick-Jackson ut

Måhända var inte Cameron Borthwick-Jackson petad i FA-cupfinalen. På FA:s hemsida meddelas nu att Borthwick-Jackson är struken från den engelska U19-truppen som reser till Mexiko för två träningsmatcher i början på juni. Någon förklaring till detta ges inte, men ett rimligt antagande är att Borthwick-Jackson inte är fit for fight.

Den engelska truppen blir dock inte utan Manchester United-spelare. Mittbacken Axel Tuanzebe ersätter nämligen Chelseas Jake Clarke-Salter. Det är såvitt jag förstår första gången som Tuanzebe blir uppkallad till ett ungdomslandslag. Onekligen på tiden!

Englands U19-landslag ska senare i sommar spela U19-EM.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS