Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho: Jag vill vinna

José Mourinho är Manchester Uniteds manager och MUTV fick förstås den första intervjun med Mourinho. Detta är vad Mourinho hade att säga.

Hur känns det?Jag känner mig fantastisk! Jag tycker att jag är i rätt moment i min karriär. Man United är en av klubbarna som kräver att du är förberedd. Det är vad jag brukade kalla en gigantisk klubb. Gigantiska klubbar måste vara för de bästa managerna. Jag tycker att jag är redo. Jag kan säga att jag är glad, stolt, hedrad, jag är allting. Men verkligheten är att jag älskar att jobba och kan inte vänta på den 7 juli och att få gå ut på planen.

Om United:Vi kan titta på klubben i två perspektiv. Ett perspektiv är de senaste tre åren, ett annat perspektiv är klubbens historia. Jag föredrar att glömma de senaste tre åren. Jag föredrar att fokusera på den gigantiska klubben jag har i mina händer nu. Jag tror att vad fansen förväntar sig att jag ska säga är att jag vill vinna. Jag tycker att spelarna behöver lyssna på är att jag vill vinna. Mer än så behöver jag att supportrarna och spelarna känner att jag säger det, men jag tycker verkligen att vi kan det. Det är inte bara för att säga det. Jag vill fokusera på den här gigantiska klubbens historia. Jag ska ge det jag har och det jag inte har, så jag ska göra absolut allt för att ta oss i riktningen vi alla vill.

Om fansen och förväntningar:Jag vet vad [fansen] kan ge mig. De vet vad jag kan ge dem. Det viktigaste är spelarna och förhållandet med dem. Det är viktigt och intressant att jag har spelat så många gånger mot Man United. Jag har spelat så många gånger på Old Trafford med andra klubbar. Det var empati, inga problem. Jag pushades av den känslan att säga saker som min klubb inte var nöjd med. Jag kommer ihåg när jag vann på Old Trafford med Real Madrid sa jag att det bästa förlorade. Inte många var glada i Real Madrid.


Tolkat via livestream. Uppdaterat med mindre korrigeringar.