Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Telegraph: Rashford har skrivit nytt kontrakt

Goda nyheter på lördagskvällen. Telegraphs James Ducker rapporterar att Marcus Rashford har skrivit på ett nytt långtidskontrakt med Manchester United. Ducker räknar med att detta kommer att meddelas officiellt innan EM börjar.

Exakta detaljer är okända men Rashford får givetvis en stor löneförhöjning. Kontraktet sägs vara på minst fyra år.

Vidare uppges Cameron Borthwick-Jackson också vara nära att skriva på ett nytt kontrakt.

I en annan artikel skriver Ducker om Ryan Giggs framtid. Giggs sägs inte ha bestämt sig och han är ställd inför ett svårt beslut. Uniteds har bekräftat att Giggs är erbjuden en roll i klubben men det är inte klart vilken roll det rör sig om. Giggs är förstås besviken att han inte blev erbjuden jobbet som manager men besvikelsen kommer inte att påverka hans beslut, han kommer i lugn och ro överväga sina alternativ.