Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Media: Blind och Mata till salu

Vi räknar med att José Mourinho kommer att göra stora förändringar i Manchester Uniteds trupp nästa säsong. Detta understryks bland annat av Andy Mitten i en kolumn på ESPN.

Två spelare som förväntas vara i farozonen är Daley Blind och Juan Mata. Både ESPN och Sky Sports rapporterar att det inte finns någon plats för spelarna i Mourinhos trupp. Det var ju Mourinho som sålde Mata till United och nu kan han sälja spanjoren igen. Det sägs dock att Mata ska vara beredd att kämpa för sin plats.

Mourinho förväntas värva en ny mittback för positionen bredvid Chris Smalling, vilket skulle göra Blind överflödig. Försäljningarna kräver förstås att ersättare värvas in och att det finns någon klubb som är beredd att betala vad United kräver.

Blind har för övrigt tagit semester nu. Han lämnar återbud till Hollands återstående landskamper på grund av en mindre skada.

I positivare nyheter så rapporterar holländska Voetbal International att Timothy Fosu-Mensah är nära ett nytt kontrakt med United.