Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

De Gea: United måste vinna allt

Förra sommaren var David de Geas framtid en lång följetong. I år, till skillnad från förra året då han var tyst, gör målvakten sitt bästa för att sätta stopp för alla spekulationer.

Folk snackar en massa och de vet väldigt lite,” säger De Gea i en intervju med Marca. ”Jag vet hur allt det här fungerar, men vad jag tycker är respektlöst är när folk börjar framställa att det är något jag har sagt. Jag har tre år kvar på mitt kontrakt med United och viljan att vinna fler titlar här.

De Gea ser fram emot att jobba med den nya managern José Mourinho.

Prata om José Mourinho och du pratar om en vinnare. Att vinna är Uniteds, Josés och min filosofi. Vi kan skapa ett fantastiskt lag och jag välkomnar honom.

När det kommer till United, om du inte vinner allting är det inte tillräckligt bra. Den här FA-cuptiteln är viktig för klubben, det är viktigt för fansen och det är ett viktigt steg mot att vinna stora titlar igen.