Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

MUSS resor: I morgon är det dags

I morgon släpps spelschemat till Premier League 2016 / 2017. I morgon släpper därmed även MUSS sina resor till kommande säsong.
Kl. 12.00 i morgon får de som tidigare åkt med oss anmäla sig, 1 timme senare får nya resenärer anmäla sig. Vi kommer i utgångsläget att försöka ha 7 matcher, 3 på hösten och 4 på våren (kan ändras beroende på spelschemat)

Nytt för kommande säsong är att vi valt att plocka bort ett av hotell-alternativen, Crowne Plaza finns kvar hos supporterklubben men går inte att boka via anmälningsformuläret här på MUSS.se. Vill man ändå ha detta hotellet så går det att ordna vid förfrågan. Holiday Inn Express Men Arena och vandrarhemmet Hilton Chambers finns kvar som alternativ.

Priserna är uppdaterade på resesidan. Vi har sänkt priset på HIX Men Arena till 3000 kr / person, priserna på vandrarhemmet är oförändrade.

Så sitt vid datorn i morgon kl. 12.00 om Du vill boka en resa, tänk på att vissa resor fylls upp fort.