Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Valencia utvisad, Ecuador utslaget

Embed from Getty Images

Copa América är över för Antonio Valencia och Ecuador. I nattens kvartsfinal blev värdnationen USA för svåra. Clint Dempsey gav USA ledningen mitt i första halvlek och mitt i andra halvlek spelade han fram Zardes till 2-0. Ecuador reducerade men USA höll undan och vann.

Valencia fick lämna matchen redan efter 52 minuter, då han drog på sig sin andra varning efter att mycket onödigt ha sparkat ner Bedoya. I efterspelet blev även USA:s Jermaine Jones utvisad.

USA ställs sannolikt mot Argentina i semifinal. Argentina ska bara besegra Venezuela först.

I EM var Matteo Darmian oanvänd avbytare när Italien vann med 1-0 mot Sverige. Italien är därmed klara för åttondelsfinal och om inte Irland vinner mot Belgien har Italien också vunnit gruppen redan efter två omgångar.