Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

L’Équipe: United och Juventus diskuterar Pogba

Enligt franska L’Équipe förhandlar Manchester United med Juventus om en övergång för Paul Pogba. Den franska mittfältaren har kontrakt till 2019 och skulle bli mycket dyr att lösa – Juventus förväntas kräva minst 100 miljoner euro. Spekulationer säger även att Real Madrid ska vara intresserade och det förefaller vara så att det är Juventus, Real eller United för Pogba nästa säsong. Det här kan mycket väl bli en transfersaga som varar till transferfönstrets sista timmar.

Några andra rykten:

  • Henrikh Mkhitaryan ser ut att hamna i Manchester United. Övergångssumman kan dock bli högre än vad som tidigare har meddelats. Enligt ESPN, som hänvisar till tyska rapporter, ska United ha erbjudit 42,5 miljoner euro för armeniern, en summa som Dortmund förväntas acceptera. Mkhitaryans övergångssumma skulle i så fall vara den dyraste någonsin för en spelare med bara ett år kvar på kontraktet.
  • Gianluca Di Marzio påstår att Jorge Mendes arbetar för att United ska värva Monacos brasilianska högerback Fabinho. Huruvida United faktiskt är intresserade framgår inte av rapporten.
  • Jodå, även i år kopplas Wesley Sneijder samman med Manchester United! Det är Turkish Football som rapporterar att Galatasaray har erbjudit United Sneijder som delbetalning för Marouane Fellaini.