Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Manchester United (med Zlatan?) till Göteborg i sommar

Manchester United har hastigt planerat en träningsmatch mot Galatasaray i Göteborg. Matchen kommer att spelas på Ullevi lördagen den 30 juli med avspark 19.30.

Det har spekulerats friskt i att Manchester United ska signera Zlatan Ibrahimovic i sommar och att klubben lägger en träningsmatch i Sverige stärker dessa spekulationer. Eventuellt kan Zlatan presenteras som Unitedspelare redan imorgon, men det återstår att se.

Matchen i Göteborg blir Uniteds sista match utanför England i förberedelserna inför säsongen 2016/17. Före matchen mot Galatasaray ska United spela mot Borussia Dortmund och Manchester city i Kina. Tillbaka i England ska United sedan spela mot Everton på Old Trafford i Wayne Rooneys testimonial och därefter ställs United mot Leicester i Community Shield.

Laget har en värdefull kombination av inhemska matcher och matcher utomlands mot tufft europeiskt motstånd,” säger Uniteds vice verkställande ordförande Ed Woodward.

Att spela matcher i flera länder ger våra otroliga fans möjligheten att se sitt lag spela och viktigt är att antalet matcher ger managern och laget den bästa möjligheten att förbereda för den kommande säsongen.

Biljetter till matchen säljs av Ticketmaster och försäljningsstart är redan imorgon, klockan 12.00.

I nuläget är det inte klart om Muss kommer att ha några biljetter till salu.