Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fletcher på väg till West Ham

Manchester Uniteds unga anfallare Ashley Fletcher är på väg till West Ham, det rapporterar Sky Sports. Fletcher sägs ska genomföra sin läkarundersökning inför en förmodad flytt till Premier League-klubben.

Fletcher, 20 år gammal, har inte gjort någon match i Uniteds a-lag. Andra halvan av den gångna säsongen var han utlånad till Barnsley, där han gjorde mycket bra ifrån sig, med bland annat två mål på Wembley. Huruvida Fletcher är tänkt för a-lagsspel i West Ham eller om Londonklubben avser att låna ut honom återstår att se.

Anfallaren har ett utgående kontrakt med United och sägs ha tackat nej till ett erbjudande om en förlängning. United blir dock inte lottlösa om Fletcher lämnar, då klubben har rätt till kompensation för hans utbildning.