Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Video: Mourinho diskuterar Zlatan och Rashford i MUTV

José Mourinho har inte bara pratat på  en presskonferens idag. Han har också gjort en intervju i MUTV. Här är vad den nya bossen har att säga.

Om att börja jobba:Jag är desperat [att börja jobba]. Jag gillar jobbet på kontoret och att organisera saker. Men allting har en gräns och jag har nått gränsen. Jag vill ut på planen. Trots att många spelare inte är här för att börja försäsongen har jag en grupp som som väntar på mig på torsdag. De kommer känna min passion.

Om spelstil:Spelarna har en stor del i spelstilen. En av mina egenskaper som manager är att anpassa mig till vad jag har. Även om de förlorade är jag säker på att Uniteds fans kommer ihåg några av mina lag som var här. En av mina styrkor är att anpassa mig till spelarna jag har, jag tycker inte att en manager ska ha en spelstil. En manager ska vara öppen för att anpassa sig. Vi vill spela annorlunda än förra säsongen. Van Gaal är en toppmanager med en tydlig filosofi. Min filosofi är annorlunda, inte bättre. Min fotboll är annorlunda, jag är mer vertikal, mer intensiv. Jag gillar bollinnehav som ger en chans att vara vertikal, inte för att ha en viss procent av bollen. Jag är inte rädd att förlora bollen, inte rädd för risk. Men jag har en karaktär som till exempel EM visar att jag har rätt. Alla försvarar sig bättre.

Om United: ”Det jag kände omedelbart är att folk älskar klubben. Jag kände inte samma passion i andra klubbar, även från fansen i andra klubbar.

Om Zlatan och Rashford: ”34 är [Zlatans] ålder, plus 18 Marcus Rashford. Ålder 34+18/2 ger en perfekt ålder för en anfallare. 18 är inte perfekt, 34 är inte perfekt. Så jag tror att de kan komplettera varandra fantastiskt.

Om försäsongen: Mourinho säger att spelare som Tyrell Warren och Axel Tuanzebe kan få chansen i den första träningsmatchen mot Wigan. De engelska landslagsspelarna, som blev lediga tidigare än Mourinho hade hoppats, kommer följa med till Kina men de kommer inte att få spela.

https://www.instagram.com/p/BHeimzfjcAu/