Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Telegraph: Mourinho sätter 7 augusti som deadline för Pogba

Det mesta, ja egentligen allt, tyder på att Paul Pogba nu är högst upp på José Mourinhos önskelista. Mourinho är emellertid inte beredd att vänta hur länge som helst. Manchester Uniteds manager kräver att Pogba ska vara Unitedspelare senast i samband med Community Shield den 7 augusti. Skulle Pogba inte vara på plats då kommer Mourinho att gå vidare med andra alternativ, detta enligt Telegraph.

Det framgår inte vilken mittfältare Mourinho skulle sikta in sig på ifall Pogba inte går att lösa.

Huruvida United faktiskt lyckas lösa Pogba återstår att se. Mittfältaren själv uppges önska en flytt till Real Madrid medan hans agent Mino Raiola rekommenderar en flytt till United. Vi är ju vana att Real får sin spelare till slut men den här gången tyder en hel del på att prislappen är för stor för den spanska klubben medan den i mindre utsträckning ska bekymra United.

Andy Mitten, för ESPN, har pratat med Paul McGuinness om Pogba. Rekommenderad läsning! McGuinness var, för den som inte vet, Pogbas juniortränare under tiden i United.

I artikeln på Telegraph uppges att United fortfarande inte har bestämt sig angående deltagande i EFL Trophy. Anledningen till att United tvekar ska vara att matcherna i turneringen spelas under landslagsuppehåll och United skickar ju en hel del U21-spelare på landslagsuppdrag.

På tal om Pogba så spelade han ikväll EM-semifinal mot Tyskland. Pogba spelade hela matchen och låg bakom det franska 2-0-målet. Unitedspelarna Anthony Martial och Morgan Schneiderlin satt kvar på bänken.

Bastian Schweinsteiger startade för Tyskland och orsakade straffen som resulterade i det franska ledningsmålet. Den tyska lagkapten blev varnad i samma situation. Han blev utbytt i slutskedet, då Tyskland forcerade för reducering och kvittering. Trots straffen gjorde Schweinsteiger en klart godkänd insats.

Vi avslutar med Pogbas och Patrice Evras semifinaluppladdning.