Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Raiola: Pogba har ingen brådska att lämna

Spekulationerna om Paul Pogbas framtid fortsätter. Den här gången också med ett uttalande från en som borde veta, nämligen Pogbas agent Mino Raiola.

Flera stora klubbar vill ha hans tjänster och vi har all tid som behövs för att lyssna,” säger Raiola enligt BBC. ”Han har tre år kvar i Juventus och de ber honom att förlänga. Varför skulle de vilja att han går?

Raiola säger att Pogba inte är desperat att lämna men att han vet var han vill spela den kommande säsongen. Agenten menar dock att inga förhandlingar har pågått under EM.

Pogba har måhända ingen brådska men indikationen är att José Mourinho vill ha ett svar inom kort, detta så att United kan gå vidare med andra alternativ ifall Pogba inte går att lösa. Vilken mittfältare Mourinho satsar på om Pogba inte ansluter återstår att se.