Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Reid och Rothwell lämnar

Ungdomsspelarna Tyler Reid och Joe Rothwell lämnar United för Swansea respektive Oxford United.

Den 18-årige försvararen Tyler Reid kom från Arsenal till United och efter några bra säsonger i klubben lämnar han nu alltså. Reid är primärt ytterback och var suverän säsongen 14/15 i Uniteds U18-lag. Men det blev aldrig någon uppflyttning till U21, som man kanske hade förväntat sig, och Reid gjorde en medioker säsong senast i ett svagt U18-lag. Reid väljer istället att gå till Swansea City för en okänd summa där han skrivit på ett treårskontrakt.

Joe Rothwell och sin sida går till League One-klubben Oxford United där han skrivit på ett tvåårskontrakt. Den 21-årige mittfältaren har haft stora skadeproblem och ifjol blev det nio matcher för Uniteds U21-lag. Rothwell har tidigare varit utlånad till Blackpool samt Barnsley utan större framgång. Han satt även på bänken för United i ligamötet med Watford i mars, men fick aldrig debutera.

Vi önskar givetvis spelarna lycka till i sina nya klubbar.


Läs mer här och här.