Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Kock placerar Pogba i United

Ibland är silly season lite bättre än andra gånger. Det här är en sådan gång. Kändiskocken Bobby Chinn har sprungit på Paul Pogba i Los Angeles och Chinn konstaterar att den franska mittfältaren är på väg till Manchester United.

Mycket tydligare än så kan det ju inte bli!

Inte övertygad? Sug då på denna… Chinn har också träffat Zlatan. 1+1=3.

Internet konstaterade förstås snabbt att Zlatan ju skulle ta med sig sin kock till Manchester. Därmed tycktes det hela vara bekräftat.

Men det är ju inte Chinn som är Zlatans kock.

Men innan vi helt avfärdar detta som nonsens så ska vi komma ihåg att Zlatan annonserade sig själv, Mkhitaryan annonserades av Uniteds webbshop och förra året annonserades Morgan Schneiderlin av skräddaren.