Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Guardian: Bud på Pogba inom 24 timmar

Guardian rapporterar på tisdagen att Manchester United ska komma med ett officiellt bud på Juventus mittfältare Paul Pogba inom 24 timmar. Ledande personer i United ska träffa Juventus direktörer Giuseppe Marotta och Fabio Paratici samt Pogbas agent Mino Raiola för att diskutera en övergång.

Tidningen skriver att United förväntas öppna med ett bud på 100 miljoner pund, varav 13 miljoner i prestationsbaserade klausuler.

Juventus förväntas nobba det budet och uppges kräva 100 miljoner utan klausuler för att överväga en försäljning. Den italienska klubben vill träffa United för att se om det finns utrymme för ett förbättrat bud. Det sägs också att det förmodligen är nödvändigt att Pogba kräver en flytt för att en övergång ska bli av.

I andra transfernyheter ska det, enligt Telegraph, vara troligt att Tyler Blackett, Will Keane, Guillermo Varela och James Wilson lämnar United i sommar. Keane fick, till skillnad från de övriga tre, följa med till Kina men United uppges vara beredda att lyssna på erbjudanden för Keane.

Över på Manchester Evening News sägs det att Bastian Schweinsteiger kan lämna United i sommar, med Fenerbahce som en potentiell ny klubbadress.