Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Budet nobbat men Pogba uppges be om en flytt

Skitsnack,sa Mino Raiola igår om ryktena kring Paul Pogba. Tidningarna i England och Italien har förstås läst vad Raiola sa och de tycks unisont ha konstaterat att det är Raiola som snackar skit.

De italienska tidningarna, Di Marzio och engelska Guardian kör i princip samma artikel. Manchester United och Juventus träffades på tisdagen för att diskutera Paul Pogbas framtid. United ska ha kommit med ett bud som Juventus ska ha nobbat alternativ avser att nobba.

Den stora nyheten är att Pogba nu, genom Raiola, ska ha meddelat Juventus att han vill flytta till Manchester United.

Samtidigt gick de engelska medierna, däribland BBC, igång på att Ed Woodward inte följde laget med Kina. Detta, enligt spekulationerna, för att han ska förhandla med Juventus.

Steve Brown ska lämna Everton för Manchester United, detta enligt Liverpool Echo. Brown är scout och har varit i Everton sedan 2008. Han befordrades 2014 till scouting- och rekryteringskoordinator och ska ha jobbat nära manager Roberto Martinez och chefsscout Kevin Reeves.

Uniteds reserver förlorade igår med 3-0 mot Blackpool bakom stängda dörrar på Carrington. Tyvärr har ingen information läckt ut om Uniteds laguppställning men United informerade åtminstone om matchen i förväg, så måhända dyker det upp information senare.

Joshua Bohui, engelsk U17-landslagsman, rapporteras ha skrivit på ett treårskontrakt med United. Bohui, som är anfallare eller offensiv mittfältare, är född i mars 1999. Han gjorde nio mål på 22 matcher för Brentfords juniorlag säsongen 2015/16 och representerade England i U17-EM tidigare i somras. Det var hans barndomsklubb Afewee som basunerade ut detta på Twitter under gårdagen (den tweeten är nu raderad).