Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Martial besviken på nummerbyte; Allegri bekräftar förhandlingar om Pogba

När säsongens tröjnummer annonserades stod det klart att Anthony Martial byter från 9 till 11. Enligt Mohamed Bouhafsi, som förefaller ha bra insyn i Martials förehavanden, blev Martial inte informerad om nummerbytet i förväg.

Det ska inte vara någon fara för Martials framtid i United men anfallaren förefaller vara upprörd av det hela. En av anledningarna är förmodligen att anfallaren har använt am9 för att marknadsföra sig. Det hela slutade med att Martial – eller mer troligt de som jobbar med att marknadsföra Martial – avföljde United på Twitter och Instagram.

https://twitter.com/ManUtdReport_/status/756963321165803520

Mest en ickehistoria på lite längre sikt, kan vi anta, men ändå taffligt hanterat av United.

Paul Pogba är fortfarande en Juventusspelare. Men kanske inte så länge till. ”Pogba är en Juventusspelare för tillfället, men vi vet inte vad som kommer att hända,” säger Juventus tränare Massimiliano Allegri. ”Klubben ser efter förhandlingar. Marko Pjaca är en kvalitetsförstärkning för oss, så vad som än händer med Pogba är vi starka.” [Sky Sports]

Det tycks dock fortfarande vara några pusselbitar som ska falla på plats innan Pogba blir en Unitedspelare.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/757041426077212672

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/757043862628077568

Cristiano Ronaldo får en flygplats uppkallad efter sig. Det är flygplatsen i Madeira som i framtiden kommer att bära Ronaldos namn. Därmed blir Ronaldo den andra Unitedspelaren som får en flygplats uppkallad efter sig – i Belfast finns ju George Best Belfast City Airport. [Four Four Two]

Bastian Schweinsteigers framtid i United har varit ifrågasatt sedan José Mourinho tog över. Nu rapporterar David McDonnell på Mirror att den tyska mittfältaren måste kämpa för att rädda sin Unitedkarriär. Annars är det troligt att Schweinsteiger blir den mest etablerade spelaren som lämnar United.

Ännu en ny sponsor är på plats. Den här gången Tag Heuer, som blir Official Timekeeper and Global Partner.