Säsongens tredjeställ har nu presenterats

När rött och blått inte fungerar kommer Manchester United den här säsongen att spela i vitt. Idag har säsongens tredjeställ lanserats (försäljningsstart på måndag). Det är en vit tröja med detaljer i grått. Det mest utmärkande är prickarna över axlarna.

Den vita tröjan kommer för första gången att användas när Manchester United imorgon spelar mot Galatasaray i Göteborg. United kommer också att spela i vitt i ligapremiären mot Bournemouth den 14 augusti.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS