Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Teliakunder går miste om toppmatcherna i Premier League

Dåliga nyheter för den som har Telia som teveoperatör. I augusti lanserar Viasat den nya kanalen Viasat Sport Premium och där kommer i framtiden de största matcherna att visas. Kanalen kommer, åtminstone som det ser ut i nuläget, inte att vara tillgänglig för Telias kunder, det bekräftar operatören på sin hemsida.

Kunder som drabbas av detta kan kontakta Telia på 020 280 300.

Första matchen i den nya kanalen blir Community Shield mellan Manchester United och Leicester City den 7 augusti. Senare kommer majoriteten av Uniteds matcher att visas på den nya kanalen, redan är det klart att de två första ligamatcherna visas där.

Dörren är inte helt stängd, men Jessica Sjöberg på Viasat berättar för Aftonbladet att Viasat och Telia i nuläget står långt ifrån varandra.

Viasat Sport Premium kommer att vara tillgänglig för Viasats kunder och även hos operatörer som Com Hem, Bredbandsbolaget och Canal Digital Kabel. Priset för Viasats sportpaket ökade i våras men såvitt jag förstår är inga ytterligare prishöjningar att vänta.

Res med oss till Manchester!