Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Q&A med Paul Pogba (del 2): Jag vill vinna ligan, Champions League och Ballon d’Or

Den andra delen av Paul Pogbas välkommen tillbaka-intervju i MUTV har nu sänts. Pogba pratar om att vinna ligan, Champions League och Ballon d’Or. Han pratar också om sin kompis Jesse Lingard och hur han tror att det blir att spela under José Mourinho.

Vilka tankar får du när du tänker tillbaka till din tid i United?
När jag först kom [tillbaka] tänkte jag på när jag var i skolan, i akademin. De brukade släppa av oss. Jag hade den här bilden. Min träning, jag såg Warren Joyce, jag minns träningen vi hade med honom. Omklädningsrummet, matsalen där vi äter, det är bara likadant. Jag tänkte på hur det var, det är som en bild. Jag hade min bild innan. Det är något, jag kan inte förklara. Galet. Jag känner mig bara glad. Det finns inga ord, för att vara ärlig, inga ord. Bara glädje och jag kan inte vänta på att få börja spela i mitt nya lag. Det ser inte ut som mitt nya lag. Det ser ut som att jag lämnade det här laget men nu är jag tillbaka. Det är en fantastisk känsla för att vara ärlig.

Du var regelbundet med i MUTV förra gången du var här…
Jag började på MUTV. Min första intervju var här, var här i United. När jag kom tillbaka känner jag bara att jag bara lämnade något. Bara komma tillbaka och göra det… I min andra intervju…  Jag bara är bara längre, större, äldre, det är allt. Jag njuter av det.

Hur viktig var José Mourinho för ditt beslut?
Jag pratade med många spelare, när han var i Madrid. Jag pratade med Morata, Varane. Alla sa att han är en tränare för mig, han kommer att förbättra mig mycket. För han får dig att arbeta hårdare. Jag känner det. Jag har pratat med honom några gånger, han ger mig energi, han ger mig positivism. Jag tänkte, varför inte. Jag är tror att… jag är säker på att han kan förbättra mig, göra mig till en bättre spelare, en bättre person.

Vad vill du uppnå i United?
Vinna ligan, första gången med United. För jag vann inte när jag lämnade. Champions League förstås. Personligen, en av mina drömmar, vinna Ballon d’Or. Men det kommer med tiden, förhoppningsvis kommer det. Men först vill jag vinna Premier League, jag har aldrig gjort det.

Du återförenas med en spelare som Jesse Lingard…
Vi fortsatte alltid prata, vi höll alltid kontakten. Jag är glad för honom, vad han gör. Jag är stolt över honom för han fortsatte bara. Han spelade, jag vet att han var på lån, han kom tillbaka, gick på lån igen. Jesse Lingard gör mål, som alltid. Jag är glad för honom. Jag ser Sam Johnstone också, Will Keane. Några andra spelare och andra spelare som lämnade. Vi håller kontakten. Jag är väldigt glad för dem.

Vad är ditt meddelande till fansen?
Jag är tillbaka, jag är tillbaka. Jag kan inte vänta på att få göra dem glada. Att visa dem att jag fortfarande är Paul Pogba men på ett annat sätt. Visa dem att jag inte är här för att skämta men för att göra dem glada, för att få dem att känna och få dem att vinna ligan. Det är därför jag kom hit.