Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Måndagsmatch mot Liverpool när spelschemat för oktober och november spikas

Premier League-matcherna i oktober och november har nu fått fastställda speldagar. För Manchester Uniteds del blir det endast en match på den traditionella fyratiden på lördagar. Fyra av Uniteds matcher flyttas för tevesändning i England och två  matcher flyttas på grund av att United spelar Europa League.

Bland de tevesända matcherna noterar vi att bortamatchen mot Liverpool spelas på måndagskvällen. Bortamatchen mot wChelsea blir på den sena söndagstiden, medan hemmamatchen mot Arsenal blir på den tidiga lördagstiden.

Matcherna mot Swansea och West Ham ligger på söndagar då United spelar Europa League. Avsparkstid för matchen mot Swansea bekräftas senare (inte mindre än fem söndagsmatcher den omgången) medan West Ham-matchen ligger på den ovanliga tiden 17.30.

Hemmamatchen mot Burnley är den enda fyramatchen på en lördag till och med november.

Ändringarna:

  • United – Stoke: söndag 2 oktober, 13.00
  • Liverpool – United: måndag 17 oktober, 21.00
  • Chelsea – United: söndag 23 oktober, 17.00
  • Swansea – United: söndag 6 november, avsparkstid bekräftas senare
  • United – Arsenal: lördag 19 november, 13.30
  • United – West Ham: söndag 27 november, 17.30

Decembermatcherna spikas troligen under första tredjedelen av oktober.

Spelschemat i sin helhet »