Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U18: Derby – Man Utd 4-0

Efter en stark avslutning av fjolårssäsongen var förhoppningarna större om en bra säsong nu, men efter en 4-0 förlust i premiären borta mot Derby ser det fortsatt tungt ut för Uniteds U18-lag.

U18 fick verkligen en mardrömsstart på säsongen när Derby tog en tidig ledning i matchen. Mardrömmen fortsatte när Derby ökade på till 2-0 efter dåligt försvarsspel av United.

Tommy Martin försökte sedan få igång sitt lag, och gjorde två byten redan i paus. Men det hjälpte föga när Tyrell Warren, mittbacken, orsakade en straff som hemmalaget förvaltade.

Inhopparen DJ Buffonge var närmast för ett svagt United, men hans skott träffade ribban.

Den andra mittbacken, Thomas Sang, orsakade nästa straff och blev också utvisad i samma situation. Derby kände dock sympati för United och träffade ribban med straffsparken. Derby skulle ändå få sista ordet när de på slutet satte punkt med ett 4-0 mål vilket för övrigt var Cameron Cresswells tredje mål i matchen.

För Uniteds del var det en väldigt tråkig start på den här säsongen, med tanke på hur det såg ut under hela den förra säsongen. Försvaret ser oroväckande svagt ut den här säsongen också. Vi kan bara hoppas på en förbättring där, för offensivt finns det gott om talang i det här laget.

Derby – Manchester United 4-0 (2-0)

United: Moutha-Sebtaoui; Tanner, Warren, Sang, Kenyon (Buffonge 46); Hamilton, Whelan; Chong, Gomes, Bohui (Boonen 46); Dearnley (Barlow 81)


Källa: www.manutd.com