Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Taylor dömer på fredag

Anthony Taylor har fått i uppdrag att döma säsongens första Premier League-match, detta med West och Holmes som assisterande domare och Marriner som fjärdedomare. Relevansen här är förstås att det är Manchester United som spelar på fredag. Southampton står för motståndet på Old Trafford.

Taylor har dömt United 13 gånger (9-0-4). Hans tre senaste Unitedmatcher i Premier League har slutat med förlust (West Brom hemma i maj 2015 samt bortamatcherna mot Arsenal och Bournemouth förra hösten). Taylors två senaste Unitedmatcher har vi emellertid bättre minnen av: segrarna i FA-cupen mot Derby och Everton i våras.

Southampton har haft Taylor tio gånger (2-4-4). Senast då de i december spelade 1-1 hemma mot Aston Villa.

Res med oss till Manchester!