Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 33

Fler spelare har lånats ut och ännu fler är på gång ut på lån. Den här veckan har vi dock endast två spelare i aktion.

Adnan Januzaj, Sunderland – Efter det fina inhoppet mot Manchester city gick Januzaj in från start i derbyt hemma mot Middlesbrough. Det blev dock förlust och ännu en bottenstrid är att vänta enligt tränare Moyes. Januzaj spelade 90 minuter och plockar hem ett klart godkänt betyg enligt majoriteten av tidningarna.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Debuterade för Frankfurt i den tyska cupen när de ställdes mot Magdeburg på bortaplan. Varela spelade hela matchen. Frankfurt tog ledningen tidigt genom svenske Hrgota men hemmalaget kvitterade med fem minuter kvar av matchen. En mållös förlängning tog matchen till straffar där Varela fick stiga fram och slå den avgörande straffen som betydde avancemang för Frankfurt.

Res med oss till Manchester!