Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 34

Fler spelare har lånats ut och de börjar så småningom hitta in i sina roller. Vi har denna vecka en målskytt och en spelare som verkligen tagit sin plats i laget.

Adnan Januzaj, Sunderland – Spelade hela matchen när Sunderland avancerade i cupen efter knappa 1-0 hemma mot Shrewsbury. Matchen stod och vägde med cirka tio minuter kvar när Januzaj fick en passning, han vände snabbt upp och klippte till utanför straffområdet med högern och bollen satt i målvaktens vänstra kryss. Ett snyggt och viktigt mål för Januzaj som tycks trivas väldigt bra under David Moyes. Januzaj spelade sedan hela matchen när Sunderland så när lyckades knipa tre poäng borta mot Southampton, men ett sent kvitteringsmål för hemmalaget förstörde festen. Januzaj stod för många fina aktioner, men lyckades inte med något poänggörande denna dag. Sunderlandfansen är dock överlag nöjda hittills. Januzaj fixade dock fram det här frisparksläget, efter ett minst sagt imponerande initiativ.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Spelade hela matchen när Frankfurt besegrade Schalke 04 med 1-0. Varela spelade högerback och drog på sig ett gult kort på slutet.

James Wilson, Derby – Var inte med i truppen när Derby tog sig vidare i ligacupen efter straffvinst mot Carlisle. Inledde sedan ligamötet med Burton Albion på bänken, men vid underläge 1-0 byttes Wilson in efter 56 minuter. Det gjorde dock ingen skillnad och Derby förlorade matchen med 1-0.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Satt på bänken matchen igenom när Wolves avancerad i ligacupen efter 2-1 hemma mot Cambridge. Fick inte debutera när Wolves förlorade ligamötet med Huddersfield. Matchen slutade 1-0 och CBJ satt på bänken matchen igenom.

Andreas Pereira, Granada – Inledde matchen på bänken, som väntat. Pereira fick dock komma in vid underläge 2-1 mot Las Palmas. Inhoppet föll dock inte särskilt väl ut för laget som rasade ihop totalt och föll till slut med 5-1.