Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Schweinsteiger hoppas på speltid; Agüero anklagad; Rashfords mål

Senare idag tackar Bastian Schweinsteiger för sig i det tyska landslaget. Detta i en match mot Finland. Igår höll han presskonferens inför avskedet och det blev förstås frågor om situationen i Manchester United.

Min absoluta dröm skulle naturligtvis vara att spela för Manchester United och hjälpa dem att nå sina mål,” säger Schweinsteiger. ”Givetvis har jag haft diskussioner. Jag har inga problem med José Mourinho. Vi hade ett bra utbyte.

Mittfältaren har inga planer på att avsluta karriären men säger att spel i MLS inte är aktuellt just nu, då transferfönstret är stängt.

Mer på BBC.

Macheda klubblös

Vi minns ju när Federico Macheda slog igenom med dunder och brak mot Aston Villa. Sedan har det tyvärr inte gått lika bra. Nu nås vi av besked att hans kontrakt med Cardiff City har avslutats. Återstår att se om Macheda hittar en klubb under deadline day. Som fri agent torde han emellertid kunna signera för en ny klubb även efter att fönstret har stängt.

Mourinho slår rekord

José Mourinho har inlett karriären som manager för Manchester United med fyra raka segrar. Det har ingen annan Unitedmanager någonsin lyckats med.

Agüero anklagad

Som väntat har FA anklagat Sergio Agüero för våldsamt uppträdande i söndagens match mot West Ham. Det betyder att han kommer att bli avstängd i tre matcher ifall inget chockerande inträffar. Därmed kommer han inte att vara tillgänglig för spel i Manchesterderbyt. Förmodligen goda nyheter för United, även om det inte ska uteslutas att en spelare som Iheanacho kommer in och överpresterar bara på adrenalin.

Agüero ska svara på anklagan senast idag klockan 19.00.

För att FA ska anklaga en spelare för en situation som domaren missade under matchen krävs att en panel på tre före detta elitdomare individuellt granskar situationen och kommer fram till att spelaren borde ha blivit utvisad. Således ska det extremt mycket till om en spelare ska förneka anklagan och lyckas undvika avstängning (i princip är systemet gjort så att det inte ska kunna ske).

Zlatan Time

Ifall du vaknade ur koma för några sekunder sedan är det möjligt att du har missat att Zlatan Ibrahimovic numer är en Manchester United-spelare. Här är två minuter och 50 sekunder av vad han har uträttat hittills.

Rashfords mål

Vi avslutar med Marcus Rashfords mål mot Hull.