Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Jimmy vann EM-tipset

Jimmy Andersson tippade EM bäst av alla deltagande medlemmar. För det belönas han med presentkort på en matchtröja. Grattis!

Tävlingen genomfördes i samarbete med bettingportalen 1×2.se och totalt deltog 20 MUSS-medlemmar. Jimmy, som har varit medlem sedan 2008, vann med dryga 5 poängs marginal ner till tvåan Mats Eliasson. Noterbart är att supporterklubbens ordförande Simon Sani slutade sist :)

MUSS gratulerar Jimmy till vinsten och vi har även passat på att ställa några frågor till honom.

Vinnare i MUSS EM-tips, hur känns det?
Det känns kanon att ha vunnit EM-tipset, i hård konkurrens med Unitedkamrater! En ära!

Tur eller skicklighet, hur mycket kan du om landslagsfotboll och EM egentligen?
Tja, mest tur tror jag, haha. Det fanns väl vissa spikar som inte gick och missa. Men de flesta matcherna var väl lite 50/50 och då gällde det att ha tur. Sen satte jag Griezmann som skyttekung och det var väl där det avgjordes till min favör. Annars var jag nog dåligt påläst på de mindre länderna, men att Frankrike skulle gå långt kändes solklart.

Vad tycker du om Uniteds säsonginledning?
Jag tycker inledningen sett bra ut. Men inte tillräckligt för att drabbas av hybris. Mycket kan förbättras fortfarande – vilket det kommer göra – men det går inte jämföra med känslan från föregående säsong.

Zlatans insats så långt?
Zlatan får klart godkänt än så länge. Med honom får vi den uttalade strikern som saknades så enormt ifjol när LvG skeppade iväg anfallare efter anfallare utan att ersätta dem. Han är förmodligen PL:s bästa anfallare tillsammans med Agüero och det tycker jag att han visat i sina tre första matcher.

På vilken plats slutar United i PL i år?
United slutar topp tre. I dagsläget tycker jag city och Chelsea ser mer mogna ut. Men det är mellan dem och oss det handlar om tror jag. Jag lägger favoritskapet på city men hoppas vi kan utveckla vårt spel tillräckligt för att kunna utmana över 38 matcher. Mycket handlar om att få upp tempot, hitta rätt roll åt Pogba, Rooneys form och Zlatans produktion. Om de bitarna klaffar har vi goda chanser att bärga nr 21.