Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho: Rashford spelar mot Feyenoord

För mig är nästa stora match mot Feyenoord och nästa match kommer [Rashford] att spela. Det är det enda jag kan säga,” sa José Mourinho efter matchen mot Manchester city enligt Guardian.

Jag litar fullständigt på honom. Jag vet att hans framtid kommer att vara fullständigt briljant. Han är framför allt en nummer 9. Om du vill spela honom i olika positioner behöver vi arbeta med honom, vi behöver förbättra honom, men hans stora personlighet är där. Normalt ser folk på fotbollstalang men personligheten på den här nivån är väldigt viktig, Och han visade det förra säsongen, han visade det omedelbart.

Mourinho ser möjligheter att spela Rashford bredvid Zlatan Ibrahimovic men han kommer också använda engelsmannen som ytterforward.

Nyheterna är sämre för Jesse Lingard och Henrikh Mkhitaryan.

Om du frågar mig om [Lingard och Mkhitaryan] kommer att spela mot Feyenoord, så nej,” säger Mourinho enligt Mirror.

Och det är inte för att straffa dem, det är bara att besluta i relation till vad jag har. Och vad har jag? Deras prestationer. Så givetvis kommer jag att spela andra spelare.

Managern indikerar att Lingard och Mkhitaryan var tagna av stundens allvar i lördags.

I andra nyheter rapporterar Voetbal International att talangscouten Roy Beukenkamp lämnar PSV för Manchester United. Beukenkamp ska vara a-lagsscout för United baserad i Holland. United har den senaste tiden anställt ett stort antal scouter.