Reserverna: Man Utd – Villarreal 1-0

United inledde U23-turneringen Premier League International Cup på bästa sätt när man besegrade titelhållarna Villarreal med 1-0. Joshua Harrop gjorde matchens enda mål, framspelad av Ethan Hamilton.

Trots det ruggiga vädret i Manchester kunde matchen, efter många om och men, påbörjas och det var gästerna från Spanien som såg vassast ut inledningsvis när man brände två bra målchanser.

United kom så sakteliga in i det hela och var framme och nosade på målchanser men det var i den 34:e matchminuten som målnollan spräcktes när Ethan Hamilton vann bollen högt upp, drev själv fram bollen innan han släppte perfekt på en framlöpande Joshua Harrop som inte gjorde något misstag i avslutningsläget och gav United ledningen med 1-0.

I den andra halvleken öppnades matchen upp och det var mestadels United det handlade om. Axel Tuanzebe stack upp och sköt ett hårt skott som målvakten lyckades klara. Villarreal och sin sida träffade stolpen bakom en maktlös Sam Johnstone men United klarade sig bra från den värsta anstormningen och kunde plocka tre poäng i den inledande matchen. Starkt gjort där framför allt ett bra försvarsspel lade grunden för segern, men det är värt att påpeka att anfallsspelet var bättre än på länge och det saknades inte chanser från Uniteds håll denna gången.

Övriga lag i Uniteds grupp är Middlesbrough och Sparta Prag.

Manchester United – Villarreal 1-0 (1-0)

Uniteds mål: Harrop (34)
United: Johnstone; El Fitouri, Tuanzebe, Poole, Riley; McTominay, Redmond (Olosunde 46); Scott, Harrop (Kehinde 81), Hamilton (Mitchell 96); Willock

Källa: www.manutd.com

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS