U18: Man Utd – Sunderland 1-1

Uniteds U18-lag lyckades rädda en poäng på stopptid i hemmamötet med Sunderland efter att inhopparen Jake Barrett kvitterat till 1-1.

Efter en jämn inledning tog gästerna ledningen efter 20 minuter när Sunderlandmålvakten slog en till synes ofarlig långboll som Alex Fojticek missbedömde och Connelly fick öppet mål och gjorde inget misstag.

United försökte trycka på, men kom aldrig riktigt nära i den första halvleken.

I den andra halvleken gjorde United ett dubbelbyte när Diedrick-Roberts och Spratt kom in istället för Bohui och Burkart, det gav United momentum och bara minuter senare träffade Diedrick-Roberts ribban.

United såg ändå ut att gå mot en förlust men på stopptid dök Barret upp i straffområdet och petade in kvitteringen, Barrett hade bara varit på planen i några minuter då.

United har dock inlett serien på ett bra sätt och leder serien före Manchester city i en haltande tabell.

Man Utd – Sunderland 1-1 (0-1)

Uniteds mål: Barrett (90)
United: Fojtíček; O’Connor, Dunne, Warren (Barrett 87), Kenyon; Hamilton, Whelan; Boonen, Gomes, Bohui (Diedrick-Roberts 65); Burkart (Barlow 65)