Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Landskrona den 29 oktober

Nu är det återigen dags för supporterträff i Landskrona. Lördag 29/10 möter man Burnley på Old Trafford, och nu hoppas man kunna samla ett stort gäng för att tillsammans kolla på matchen. Är du sugen? Skicka in din anmälan idag!

Hej alla röda vänner!

Long time no see.

Då var dags för ny träff!

Plats: O’Learys Landskrona ”Devils Corner”
Dag: Lördagen 29/10
Tid: Samling från 15.00
Kickoff: 16.00
Match: Manchester United – Burnley
Övrig aktivitet: Tips
Anmälan: Per e-post till the_red_devils_landskrona@yahoo.se
Sista anmälningsdag: 27/10

Andra tänkta träffar:
Manchester United – Arsenal 19/11 kl. 13.30 eventuellt.
Manchester United – Sunderland 26/12 kl. 17.00

Välkomna!

GGMU
We’ll Never Die

landskrona


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.