Reserverna: Man Utd – Arsenal 1-0

Reserverna stod för en 1-0 seger över Arsenal efter att mittbacken Ro-Shaun Williams nickat in matchens enda mål redan i den sjunde matchminuten.

United fick bästa möjliga start mot ett Arsenal, som kom till spel med ett ungt lag, när Ro-Shaun Williams nickade in en hörna redan efter sju minuters spel. Josh Harrop slog hörnan som nickskarvades av en Arsenalspelare perfekt till Williams som nickade in ledningsmålet vid den bortre stolpen.

Efter det hade United svårt att få igång något eget spel, Arsenal dominerade spelet och skapade också mest i den första halvleken men utan resultat.

United var bättre i den andra halvleken, Riley hotade ständigt framåt från sin vänsterbacksplats och serverade medspelare med fina lägen. Arsenal var långt ifrån ofarliga matchen igenom, men United kunde till slut, utan större besvär, hålla ut och försvara sin ledning matchen igenom. Kanske skulle United gjort något mål till, målchanser fanns det, men 1-0 slutade matchen och det var en viktig seger för United som annars haft det tungt. Men trenden med att göra ett mål framåt håller i sig, och återigen var det en fast situation som resulterade i mål.

Försvarsinsatsen var dock bättre idag än senast mot Liverpool. Något som är direkt nödvändigt för att laget över huvud taget ska plocka poäng då offensiven inte levererar.

Manchester United – Arsenal 1-0 (1-0)

Uniteds mål: Williams (7)
United: S.Johnstone; Williams, Tuanzebe, Poole, Riley; Redmond, El Fitouri; Olosunde, Willock (Scott 86), Harrop; Mitchell (Kehinde 67)

Källa: www.manutd.com

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS