Lånekollen 16/17 – vecka 43

En lite mer positiv lånevecka har vi fått bevittna där Borthwick-Jackson kommit tillbaka in i laget och Adnan Januzaj är tillbaka efter skada.

Adnan Januzaj, Sunderland – Gjorde comeback efter skadefrånvaron men det kan inte sägas att det föll särskilt väl ut. Januzaj byttes in efter 70 minuter mot Arsenal vid ställningen 1-1, när domaren blåste av matchen stod det 1-4 på resultattavlan och Sunderland fortsätter att gå dåligt under Moyes.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Varela är skadad och borta året ut.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – När Walter Zenga fått lämna rollen som manager var Borthwick-Jackson tillbaka i laguppställningen igen. Han spelade hela matchen som vänsterback när Wolves spelade 1-1 borta mot Blackburn.

Andreas Pereira, Granada – Spelade 60 minuter i bortamötet med Barcelona innan han blev utbytt. Det blev mycket bolljagande för Granada som ändå stod upp bra och förlorade endast med 1-0.

Dean Henderson, Grimsby – Satt på bänken hela matchen när Grimsby spelade 0-0 mot Yeovil.

Joel Castro Pereira, Belenenses – Stod hela matchen för sitt Belenenses. Det slutade dock med förlust i det svåra bortamötet med Braga efter att hemmalaget vann med 2-1.