Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Truppen till Ukraina; Wolvesmanagern om Borthwick-Jackson

Manchester United har på torsdagen rest till Ukraina för match mot Zorya Luhansk i Europa League. José Mourinho tog den här gången bara med sig 19 spelare, varav tre målvakter. De 16 utespelarna kommer därmed att vara med i matchtruppen imorgon.

Målvakter: De Gea, Romero, Johnstone
Försvarare: Fosu-Mensah, Jones, Bailly, Rojo, Blind, Young
Mittfältare: Fellaini, Herrera, Pogba, Lingard, Mata, Mkhitaryan
Anfallare: Martial, Rashford, Rooney, Ibrahimovic

Young listas bland försvararna på den officiella hemsidan, så då kör vi på det.

Kul att Timothy Fosu-Mensah är med i truppen! Han konkurrerar väl med Young om platsen som högerback.

Shaw och Smalling saknas på grund av skador. Schweinsteiger är otillgänglig då han inte är registrerad i Europa League-truppen.

Carrick, Darmian och Valencia vilas, Memphis och Schneiderlin är petade. För Memphis och Schneiderlin är det ytterligare ett tecken på att deras tid i klubben är över. För Carrick, Darmian och Valencia innebär det sannolikt en startplats i matchen mot Tottenham på söndag.

Eric Bailly är återigen med och gör förhoppningsvis comeback efter skada.

Uefa tonar ner säkerhetsproblemen

I ett uttalande säger Uefa att de är säkra på att de lokala myndigheterna har säkerhetsläget under kontroll inför morgondagens match. Låt oss hoppas att de har rätt!

Borthwick-Jackson framtid i Wolves osäker

Cameron Borthwick-Jackson är för närvarande i Wolverhampton Wanderers på lån. Tyvärr får han ytterst sparsamt med speltid och det spekuleras i att han kommer att återkallas till Manchester United i januari.

Cameron är givetvis på lån här och han har egentligen inte varit med under mig, bara för att jag har känt att vi behövde lite mer erfarenhet,” säger Wolves manager Paul Lambert enligt Express and Star. Lambert tillträdde under säsongen och var således inte den som värvade vänsterbacken.

Han är en ung killen, en vårdad och trevlig fotbollsspelare och han måste kämpa för att ta sig in i laget. Men han sviker sig aldrig på träning.

Han tränar bra. I januari kommer Kevin Thelwell och jag börja få truppen vi tror kan hjälpa. Det finns inget officiellt beslut om Cameron och kommer inte att vara på några veckor än.

Telegraph: West Ham funderar på Fellaini

Enligt Telegraph planerar West Ham att försöka värva Marouane Fellaini i januari. Londonklubben tror sig ha fått indikationer på att José Mourinho kan acceptera en försäljning.