Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Februarimatcherna spikade; Jones gillar att försvara

Tevebolagen har nu sagt sitt och Premier League-matcherna för februari månad har fått fastställda avsparkstider. För Uniteds del berörs två av tre matcher: bortamatcherna mot Leicester och Manchester city. Hemmamatchen mot Watford är kvar på den traditionella lördagstiden.

Premier League i februari:

  • Det är bara fyra Premier League-omgångar och hemmamatchen mot Hull fastställdes till den 1 februari då januarimatcherna.
  • Bortamatchen mot Leicester blir en söndagsmatch den 5 februari, med avspark 17.00.
  • Hemmamatchen mot Watford ligger kvar den 11 februari med avspark 16.00.
  • Bortmatchen mot Manchester city är preliminärt flyttad till den 26 februari med avspark 15.15. Ifall United går till final i ligacupen måste den matchen emellertid flyttas på nytt.

United ska i februari också spela mot Saint-Étienne två gånger. Vid avancemang i FA-cupen går den 5 omgången mellan matcherna mot Saint-Étienne.

Spelschemat i sin helhet »

Ny sponsor

Manchester United har idag meddelat att Deezer är klubbens första partner inom digital musikstreaming.

Ronaldo vann Ballon d’Or

Vi gratulerar den förre Manchester United-spelaren Cristiano Ronaldo, som igår vann Ballon d’Or för fjärde gången.

Två Manchester United-spelare var nominerade. Zlatan Ibrahimovic blev nummer 13 och Paul Pogba kom (tillsammans med Arturo Vidal) på platsen efter.

Jones: Jag gillar att försvara

Phil Jones har den senaste tiden gjort ett utmärkt arbete i Manchester Uniteds mittförsvar.

Jag har alltid sagt att om jag får ett gäng matcher i rad och håller mig i form vet jag vad jag är kapabel att göra,säger Jones enligt Guardian. ”Jag är inte en spelare som går på dribblingsräder. Jag gillar att försvara, jag gillar att göra ett jobb för laget. Förhoppningsvis kan managern och alla runt mig se att jag försöker att göra det bästa för laget.

Jones har också en revolutionerande om sin ålder: ”Jag är 24 och blir inte yngre, och hela etiketten med att vara en ung spelare är inte längre med mig. Jag behöver gå vidare och göra prestationer som jag har gjort och förbättra mig.

I samma artikel pratar José Mourinho väl om Jones och Matteo Darmian säger att han är fokuserad på att stanna i United.