Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 51

Inga spelare från de engelska klubbarna var involverade denna julaftonsveckan. Istället fick vi se båda Pereira involverade för sina klubbar.

Adnan Januzaj, Sunderland – Var spelledig.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Var inte med nu heller när Frankfurt slog Mainz med 3-0. Hrgota gjorde två mål.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var spelledig.

Andreas Pereira, Granada – Inledde mötet med Osasuna i Copa Del Ray på bänken men vid underläge 2-0 hoppade Pereira in och spelade de sista 25 minuterna, vilket hjälpte föga då matchen slutade 2-0. Granada åkte därmed ur cupen efter sammanlagt 2-1 till Osasuna.

Dean Henderson, Grimsby – Var spelledig.

Joel Castro Pereira, Belenenses – Stod hela matchen, och var en hårsmån ifrån att hålla nollan, när Sporting gästade och kunde ta hem alla tre poäng med ett avgörande på stopptid. 1-0 fortsätter alltså att vara ett gångbart resultat när Belenenses är inblandade.