Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Sean Goss klar för QPR

Uniteds unga mittfältare Sean Goss är klar för Queens Park Rangers. Goss har skrivit på ett tre och ett halvt års kontrakt med Londonklubben.

Sean Goss kom till United från Exeter City som en stor talang sommaren 2012, Goss har dock haft stora skadeproblem och aldrig riktigt fått ut sin fulla potential i klubben. Goss, som föddes i Tyskland men är uppvuxen i England, har hunnit bli 21 år gammal. Han blev mest uppmärksammad när han under sommaren 2015 överraskande fick följa med på a-lagets försäsongsturné i USA men det blev ingen speltid i a-laget då heller.

Goss hann med nio matcher och två mål från sin innermittfältsposition i reservlaget den här säsongen.

”Jag är i ett skede i min karriär där jag måste få spela a-lagsfotboll varenda vecka. Så när möjligheten att flytta till QPR dök upp kunde jag inte motstå det” säger Goss till QPR:s hemsida.

”Ian (Holloway) och Les (Ferdinand) spelade stor roll i mitt val. De sa allt jag ville höra.”

Goss har tilldelats tröja nummer 10. Vi önskar honom lycka till i framtiden!