Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

El Fitouri och Doughty lämnar, Wilson tillbaka

Manchester United bekräftar på sin hemsida att de två ungdomsspelarna Sadiq El Fitouri och Josh Doughty lämnar klubben. El Fitouri går till Chesterfield medan Doughty inte har någon klubb klar. Samtidigt återvänder skadade James Wilson till United.

El Fitouri kom från Salford City i januari 2015 och har sedan dess använts flitigt i reservlaget. Den 22-årige försvararen var aldrig riktigt ordinarie, men ständigt användbar i sin ytterbacksposition. Det stod däremot klart tidigt att han inte hade någon framtid i Uniteds a-lag. Därför kommer det inte som någon överraskning att han nu lämnar för League One-laget Chesterfield FC.

En som också lämnar är Josh Doughty. Kanadensaren kom från Real Salt Lake City för två år sedan men den 19-årige anfallaren har knappt fått någon speltid alls i klubben. Därför kommer det inte heller som någon överraskning att han nu lämnar.

Vi önskar El Fitouri och Doughty lycka till i sina karriärer!

Samtidigt återvänder James Wilson till United efter sitt lån i Derby. Wilson har sedan tidigare varit långtidsskadad men fortfarande officiellt tillhört Derby. Men nu är han alltså tillbaka i Manchester igen och rehabiliterar sin skada.


Läs mer här.