Supporterträff med McClair & Boyle i Landskrona

The Red Devils Landskrona och UnitedSyd bjuder i samarbete med Muss in till årets supporterträff! In flygs Brian McClair och Pete Boyle direkt från Manchester, för att skapa en minnesvärd dag. Be like McClair, go to Landskrona!

Supporterträff w/
Brian McClair & Pete Boyle!

THE supporterträff i södra Sverige äger rum *6 maj på O´Learys i Landskrona. Vi kollar Man United mot Arsenal och med oss har vi den förra United-spelaren, skotten, Brian McClair och vår hedersmedlem och tillika allsångsledare Pete Boyle, känd från Bishops Blaize i Manchester. C´mon UNITED-supporters – sign up!

Mer information och bokning hittar du på denna länk. Missa inte detta tillfälle!

”Without passion – you´re nothing!”


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS