Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Marriner dömer ligacupfinalen; biljettpriser frysta; datum för Premier League 2017/18

Det har nu meddelats att Andre Marriner kommer att döma ligacupfinalen mellan Manchester United och Southampton den 26 februari. Marriner får sällskap av de assisterande domarna West och Burt. Friend får jobbet som fjärdedomare och Wilkes är reserv till de assisterande domarna.

Marriner har gjort 27 Unitedmatcher (17-2-8). Senast 4-0-segern mot Reading i FA-cupen. Den här säsongen har han också dömt 1-1-matchen mot Arsenal och 3-1-segern mot Bournemouth.

Southampton har haft Marriner 15 gånger (6-7-2). Senaste gången var i maj förra året, då Southampton vann med 4-2 mot Manchester city.

Marriner har inte dömt någon match mellan United och Southampton.

Madley dömer på lördag

Innan det är tid för final i ligacupen ska United spela ett antal matcher. Närmast på lördag mot Watford. Då får Robert Madley chansen som domare. Perry och Bryan är assisterande domare med Friend som fjärdedomare.

Det blir Madleys femte Unitedmatch. Tidigare har United tre segrar och en oavgjord med Madley. Den här säsongen dömde Madley segern hemma mot Tottenham och 1-1-matchen hemma mot Stoke.

Watford har haft Madley åtta gånger (4-0-4). Senast i december då de förlorade borta mot Sunderland.

Madley dömde Uniteds 2-1-seger borta mot Watford förra säsongen.

Biljettpriserna fortsatt frysta

Manchester United har meddelat att priserna på säsongskorten nästa säsong kommer att vara samma som den här säsongen, med sänkta biljettpriser i vissa fall. Det är sjätte säsongen i rad utan att biljettpriserna ändras.

Positivt den här gången är att United har valt att sänka priserna med 50 procent för personer under 16 år på andra etage på östra läktaren och Sir Alex Ferguson Stand. Sedan tidigare finns det billiga ungdomsbiljetter på familjeläktaren och på tredje etage på Sir Alex Ferguson Stand.

En ytterligare positiv nyhet är att biljettpriserna i ligacupen sänks med 25 procent. Den prisnivån tillämpas redan på Europa League.

Vidare har United strukit bokningsavgifterna.

Reservmatch flyttad

Butt och Vidic på utbildning

Nicky Butt och Nemanja Vidic håller på att utbilda sig till tränare. De båda före detta Unitedspelarna medverkade på FA:s utbildning i förra veckan. Butt och Vidic utbildar sig båda för att skaffa sig Uefas proffslicens.

Video: Jesse Lingard om lagkamraterna

Europa League inte prioriterad för Saint-Étienne

Manchester Uniteds chanser att gå vidare till nästa omgång i Europa League får anses vara goda. Inte minskar Uniteds chanser av att Étiennes tränare Christophe Galtier förklarar att Europa League är lägst på lagets prioriteringslista.

Landslagschans för Buffonge

Manchester Uniteds juniormittfältare DJ Buffonge är en av spelarna i Antigua och Barbudas trupp Concacafs U20-mästerskap. Turneringen spelas i Costa Rica med början den 17 februari. På Antigua och Barbudas fotbollsförbunds hemsida meddelas att laget skulle samlas redan igår.

https://twitter.com/caribbeanftbl/status/828673611774951424

Buffonge, som är född i London, spelade emellertid med Uniteds reservlag igår.

Gomes på landslagsuppdrag

Angel Gomes ska med start på fredag representera Englands U17 i en träningsturnering. Turneringen är uppladdning inför EM-kvalet i mars.

https://twitter.com/agomes_47/status/828969177021108224

Jones utsatt för stöld

Tjuvar ska ha tagit sig in på Uniteds träningsanläggning dagarna före julafton, det bekräftar polisen enligt Sky Sports. Phil Jones ska ha blivit bestulen på smycken.

De Gea: Bailly bättre på engelska och spanska

Eric Bailly passade tydligen på att studera språk när han var iväg på afrikanska mästerskapen. Enligt David de Gea pratar Bailly nu nämligen bättre engelska och spanska.

Datum för nästa säsong

Det är nu officiellt att nästa säsongs Premier League kommer att börja lördagen den 12 augusti. Den sista omgången spelas söndagen den 13 maj 2018.

Res med oss till Manchester!