Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Domare till Europa League

På torsdag drar slutspelet i Europa League igång. St Étienne står för motståndet, den märkliga historien om Uniteds senaste hemmamatch mot fransmännen kan ni läsa här.

Domarna

Uefa har presenterat domarna till torsdagens match mot St Étienne. Teamet består av huvuddomare är Pavel Královec, assisterande Roman Slyško och Ivo Nadvornik, extra assisterande domare Karel Hrubes och Petr Ardeleanu samt fjärdedomare Tomáš Mokrusch. Slyško är från Slovakien, resten av dem är tjecker.

Královec har dömt United vid två tillfällen tidigare, båda gångerna i Champions League. 2013 i en bortamatch mot Shakhtar Donetsk och 2015 hemma mot PSV Eindhoven. Båda matcherna slutade oavgjort, 1-1 respektive 0-0.

Embed from Getty Images

Enligt Worldfotball har han dömt tjeckiska ligan sedan 2002, i Europa sedan 2005 och han fanns också med och dömde två matcher i VM i Frankrike förra året. Han fick också förtroendet att ha hand om en semifinal vid OS i London 2012.