Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

I första halvlek spelade vi så dåligt; magiskt för Pogba irriterar Keane; MUTV-app lanserad

Manchester United tog igår en komfortabel 3-0-seger mot Saint-Étienne i Europa League. Trots det var José Mourinho mycket kritisk mot sitt lag efter matchen.

Dessutom reaktion från och om Paul Pogba samt en MUTV-app.

Mourinho: I första halvlek spelade vi så dåligt

I första halvlek spelade vi så dåligt och vi lyckades avsluta halvleken med ledning 1-0 när vi inte förtjänade det,” kommenterade José Mourinho på presskonferensen efter gårdagens match.

Jag var ganska säker på att vi till andra halvlek behövde förbättra oss och genom att förbättra oss skulle resultatet vara bättre. Jag är nöjd med resultatet. Det är inte över men det är ett bra resultat.

Ander Herrera är avstängd i returen och får därför vila. I övrigt säger Mourinho att han kommer att välja ”ett starkt lag”.

Vad var fel i första halvlek?Brist på koncentration. Jag hade omedelbart känslan i omklädningsrummet. För högljutt, för roligt, för avslappnat. Mina assistenter hade känslan under uppvärmningen, vissa av grabbarna var inte fokuserade på att få det rätta adrenalinet i kroppen. Matchen startade och det första vi gjorde var en bakåtpassning som lämnade anfallaren ansikte mot ansikte mot Sergio.

Så det var brist på koncentration. När du inte har den är det svårt att få tillbaka den. Det var svårt för mig att förändra, vi behövde pausen. Så vi hade tur att leda med 1-0. Andra halvlek var en annan historia.

Nej, Mourinho var inte alls glad. Han menar att inställningen var lika i gruppspelet men att laget tog sig samman och vann när det behövdes. Managern tror ändå att det kan bli bättre längre in i turneringen.

Pogba: Det var magiskt

Paul Pogba fick igår spela mot sin bror Florentin Pogba. Han tyckte att det var magiskt.

Det är något väldigt magiskt. Det händer inte varje dag. Jag gillade det, jag gillade att se min bror och spela mot honom, så jag njöt av det,” sa Pogba till BT Sport.

Pogba pratade också med MUTV:

Det är bra, vi ville vinna, vi ville göra mål. Vi gjorde det. Det blir lättare för oss i den andra matchen men det är inte över.

Keane: En massa nonsens

Det som var magi för Pogba var nonsens för Roy Keane.

Det var en massa nonsens före och efter matchen. Men så är den moderna spelaren är jag rädd,” sa Roy Keane till ITV enligt Sunday World.

Han nyanserade det, något överraskande: ”Lyssna, Pogba är en levnadsglad kille, lite av en karaktär. Men det var lite för mycket med sin bror.

Detta är dock lite sorgligt från Keane: ”De har snackat mer med varandra ikväll än jag har pratat med någon av mina bröder de senaste fem åren!

Keane är emellertid imponerad av fotbollsspelaren Paul Pogba.

Vi såg lite av allting från Pogba. Han går framåt briljant och den defensiva delen av hans spel, det kommer med erfarenhet. En bra spelare för United.

Zlatan: Det viktigaste var att skaffa oss ett bra resultat

Vi fick en del kommentarer från Zlatan Ibrahimovic i matchdagsbloggen igår. Den svenska hattrickhjälten pratade också i MUTV:

Zlatans hattrick var det 224:e i Uniteds historia. Hela listan finns här.

Zlatan: Var inte för seriös

Zlatan har på fredagen tagit över Uniteds Instagram. Ett av Zlatans budskap är att vi inte ska vara för seriösa.

De franska supportrarna imponerade

Uefa var inte lika glada och den franska klubben kommer sannolikt att bötfällas för att deras supportrar tände bengaler.

FA-cuplottning på söndag

FA meddelar på sin hemsida att kvartsfinalerna i FA-cupen kommer att lottas på söndag kväll. Lottningen sker i BT Sports sändning av Uniteds match mot Blackburn och beräknas börja runt 19.30 svensk tid.

Lottningen kan ses på FA:s Youtube.

MUTV-app lanserad

Manchester United lanserade igår sin app för MUTV. Appen, som är tillgänglig i Sverige inkluderar en livestream av MUTV. Dessutom finns det en hel del innehåll att ta del av on demand.

För att ta del av innehållet krävs en prenumeration, som kostar ungefär 75 kronor per månad. Här kan det vara värt att Viasatkunder har tillgång till MUTV för 59 kronor per månad och att en hel del innehåll visas på Viaplay.

Appen finns på Android och Ios.