Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 7

Mycket handlar om Andreas Pereira i veckans lånekoll som hann med det mesta.

Adnan Januzaj, Sunderland – Har varit spelledig denna FA-cup helg.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Var inte med i truppen när laget förlorade hemma mot Inglostadt med 0-2.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var inte med i truppen när Wolves förlorade hemma mot Wigan med 1-0. Inte heller med när Wolves åkte ur FA-cupen efter 0-2 hemma mot Chelsea.

Andreas Pereira, Granada – Stod för ett mål och var dessutom delaktig i et annat när Granada tog tre mycket viktiga poäng efter klara 4-1 hemma mot Real Betis. Allt var dock inte frid och fröjd då Pereira blev utvisad efter en incident med bortalagets Nahuel Leiva efter 66 minuters spel. En direkt felaktig utvisning men Pereira får svårt att prata bort åtta gula kort och ett rött kort på endast 21 matcher som en offensiv spelare.

https://twitter.com/ManUtdUpdates_/status/832881983105572868

Sam Johnstone, Aston Villa – Hade förstås ingen bra kväll när Villa åkte på sin fjärde raka förlust efter 1-3 hemma mot Barnsley. Johnstone stod för någon fin räddning och bar nära att rädda en straff men det hela räckte inte till.

Joe Riley, Sheffield United – Fick chansen från start och spelade hela matchen som wing-back när Sheffield United spelade 0-0 borta mot Bristol Rovers. Fick sedan sitta kvar på bänken hela matchen när laget spelade 1-1 hemma mot Scunthorpe, trots en man mer nästan hela den andra halvleken lyckades man inte hitta ett segermål.